LICHT BRIESJE

Verlang jij naar een opgeruimd huis?  En is dat tot op heden nog niet gelukt zoals jij voor ogen had? Lees dan verder en kies een optie die bij jou past!

Wat krijg je bij een Licht Briesje?

Tijdens het intakegesprek van ongeveer 1 uur hoor ik wat jij als knelpunt ervaart en waar je mijn hulp bij kan gebruiken. Aansluitend aan het intakegesprek gaan we samen 1 uur aan de slag.

Hoe we het uur gaan invullen bepaal jij!

  • Wil je advies over hoe je start met het organizen van je huis? Ik leg je de basisvaardigheden en werkmethoden uit zodat je hier zelf mee aan de slag kan. Welke stappen neem je eerst en waarom! Klassieke beginnersfouten ga jij nu niet meer maken.
  • Wil je samen met mij een uur de handen uit de mouwen steken en ervaren wat onze samenwerking jou oplevert?
  • Wil je advies over een bepaalde ruimte waarin je al gestart was met organizen?

Je bent al een eind op weg maar op de een of andere manier werkt of oogt het systeem nog niet zoals je zou willen?

Wellicht ben je geïnspireerd geraakt door Marie Kondo of The Home Edit? En droom je van een vergelijkbaar eindresultaat resultaat? Dat kan!

Ik kijk en denk met je mee en geef je tips en adviezen waarmee jouw ruimte een oogverblindend en een goed werkend geheel wordt!

Ben je benieuwd welke organizing producten je het beste kan gebruiken voor jouw opruimproject? Geen probleem! Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van organizing.

Wat levert een Licht Briesje op?

  • Je weet nu hoe je een bepaalde ruimte het beste organiseert en zo kan houden.
  • Je koopt geen onnodige of onbruikbare organizing producten meer want je weet precies wat je nodig hebt, waar je het kan kopen en wat het kost.
  • Je hebt nu kunnen ervaren hoe het is om te werken met een Professional Organizer. Je hebt nu met eigen ogen kunnen zien wat wij samen bereiken. Je hebt de smaak te pakken en wil door!

Pak deze kans en investeer in rust en ruimte in je huis en hoofd!

Bij elk opruimproject is er de optie om te kiezen voor de styling service. Ontvang een voorstel op maat met de keuze uit de mooiste organizingproducten om jouw project te optimaliseren.

Ja, dit wil ik!

Licht Briesje

Nu € 75,- (incl. Btw)

Organizing en coaching (Windkracht)
Bedrijf in de gezondheidszorg uit Den Bosch

Bij Facilitaire Diensten binnen onze organisatie liepen wij bij het intern opschonen van de facilitaire opslagruimte en werkplekken op weerstand.Vooral afstand doen van materialen die niet meer gebruikt werden bleek een struikelblok.Wat doe je dan als je als Coördinator onvoldoende gelegenheid hebt? Nou professionals om begeleiding vragen natuurlijk, vreemde ogen dwingen immers dus 2 vliegen in 1 klap. Na enig zoekwerk kwamen wij bij Windkracht Organizing uit. Marijke begreep na het eerste contact al snel waar de uitdaging lag en gezamenlijk kwamen wij tot een effectief plan van aanpak.Door Windkracht is vooral een coachende rol aangenomen en zijn medewerkers stapsgewijs meegenomen in het efficiënt herinrichten van de ruimtes en het opschoonproces om uiteindelijk het doel te bereiken; veilige, opgeruimde, effectieve en overzichtelijke werkruimtes.De dames van Windkracht zijn communicatief zeer vaardig en échte kartrekkers, zelf steken zij ook letterlijk de handen uit de mouwen en geven hiermee het goede voorbeeld. Duurzaamheid en recycling is zeker ook een belangrijk aandachtspunt bij Windkracht Organizing. Vele gebruikte materalen die niet meer ingezet werden hebben elders een mooi 2e leven gekregen.Wat zeker mooi is om te vermelden is de ruimte voor nazorg zodat de resultaten op lange termijn zichtbaar blijven en medewerkers niet terugvallen in oud gedrag en oude bewaarpatronen.Mocht er nóg een locatie van onze organisatie de juiste begeleiding nodig hebben voor veel frisse Windkracht 10, dan is Marijke de eerste die ik weer bel.

Meer reviews