LICHT BRIESJE

Verlang jij naar een opgeruimd huis?  En is dat tot op heden nog niet gelukt zoals jij voor ogen had? Lees dan verder en kies een optie die bij jou past!

Wat krijg je bij een Licht Briesje?

Tijdens het intakegesprek van ongeveer 1 uur hoor ik wat jij als knelpunt ervaart en waar je mijn hulp bij kan gebruiken. Aansluitend aan het intakegesprek gaan we samen 1 uur aan de slag.

Hoe we het uur gaan invullen bepaal jij!

  • Wil je advies over hoe je start met het organizen van je huis? Ik leg je de basisvaardigheden en werkmethoden uit zodat je hier zelf mee aan de slag kan. Welke stappen neem je eerst en waarom! Klassieke beginnersfouten ga jij nu niet meer maken.
  • Wil je samen met mij een uur de handen uit de mouwen steken en ervaren wat onze samenwerking jou oplevert?
  • Wil je advies over een bepaalde ruimte waarin je al gestart was met organizen?

Je bent al een eind op weg maar op de een of andere manier werkt of oogt het systeem nog niet zoals je zou willen?

Wellicht ben je geïnspireerd geraakt door Marie Kondo of The Home Edit? En droom je van een vergelijkbaar eindresultaat resultaat? Dat kan!

Ik kijk en denk met je mee en geef je tips en adviezen waarmee jouw ruimte een oogverblindend en een goed werkend geheel wordt!

Ben je benieuwd welke organizing producten je het beste kan gebruiken voor jouw opruimproject? Geen probleem! Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van organizing.

Wat levert een Licht Briesje op?

  • Je weet nu hoe je een bepaalde ruimte het beste organiseert en zo kan houden.
  • Je koopt geen onnodige of onbruikbare organizing producten meer want je weet precies wat je nodig hebt, waar je het kan kopen en wat het kost.
  • Je hebt nu kunnen ervaren hoe het is om te werken met een Professional Organizer. Je hebt nu met eigen ogen kunnen zien wat wij samen bereiken. Je hebt de smaak te pakken en wil door!

Pak deze kans en investeer in rust en ruimte in je huis en hoofd!

Bij elk opruimproject is er de optie om te kiezen voor de styling service. Ontvang een voorstel op maat met de keuze uit de mooiste organizingproducten om jouw project te optimaliseren.

Ja, dit wil ik!

Licht Briesje

Nu € 75,- (incl. Btw)

Organizing en coaching, hulp bij administratie
Cynthia uit Den Bosch

Ik had geen overzicht meer in mijn administratie en kon door die stapels papieren niet meer vooruit kijken. Ik heb Marijke van Windkracht Organizing mijn probleem laten zien. Hierop zijn we samen vol energie mijn chaos gaan oppakken en ordenen. Wauw, wat een hulp.... ongekend en zo fijn. Eindelijk rust en overzicht en dat in een paar uurtjes. En dat bij iets waar ik al zo lang tegen aan liep. Mijn dank is zeer groot!!!

Meer reviews