Wat klanten zeggen...

Organizing en coaching (Windkracht) + Styling service

Lonneke uit Den Bosch

Marijke heeft onze keuken volledig nieuw ingedeeld en wij zijn hier zo blij mee!Tijdens het kennismakingsgesprek bracht ze materialen mee, legde ze uit hoe zij werkt en liet ze voorbeelden zien van door haar georganiseerde keukens. Doordat zij concreet en duidelijk was, waren we ervan overtuigd dat zij de juiste persoon was en hebben we haar opdracht gegeven om onze keuken te herorganiseren. Het was een hele klus en haar inzet, uitleg en doorzettingsvermogen hebben eraan bijgedragen dat wij nu niet meer continue aan het zoeken zijn in de keuken. Tijdens het herorganiseren van de keuken geeft ze tips over organiseren in het algemeen. Daarmee kunnen wij in het vervolg ook op andere plekken in het huis aan de slag. Echt fantastisch!Marijke is een aanpakker, een doorzetter, vol met positieve energie en zij vindt voor alles een passende oplossing!Wij zijn meer dan tevreden over haar werk!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Sabine uit Rosmalen

Al jaren was die grote berg dozen op zolder een doorn in m’n oog. Maar eraan beginnen lukte me niet. Samen met Marijke is het me gelukt in 3 ochtenden alle dozen uit te zoeken. Belangrijke zaken hebben vaste plekken gekregen. Ik heb uiteindelijk best veel weg gedaan waarvan ik vooraf niet dacht dat ik dat kon. Door het luisterende oor van Marijke en het stellen van de juiste vragen heeft ze me geholpen keuzes te maken. Ik voel sindsdien geen druk meer over m’n spullen op zolder en kan nu nog steeds trots in mijn kasten kijken waar nu alles gesorteerd in terug te vinden is. Ik raad het iedereen aan. Samen met Marijke opruimen voelde zelfs een feestje.

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht) + Styling service

Mw. de Haas-Peeters uit Empel

Samen met Marijke de nodige projecten gedaan in ons huis. Ze voelt super aan hoe je het graag wil hebben; dit onderzoekt ze samen met je door met top opties en ook zeker betaalbare oplossingen te komen. De resultaten zijn zo geweldig dat ik dagelijks even kijk in de betreffende ruimtes hoe mooi het geworden is. Super bedankt Marijke.

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Melanie uit Vlijmen

Marijke is rustig en heeft overzicht. We hebben samen mijn 'hobbyhoekje' en de voorraadkast aangepakt. Alles weer overzichtelijk en netjes. Het lukt me zelfs om spullen weg te doen (ik ben een echte verzamelaar). Marijke mag zeker nog eens terug komen, ik heb nog wel wat projecten op de planning!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Mirja uit Veldhoven

Marijke heeft mij ontzettend goed geholpen om weer structuur in mijn administratie te krijgen! Maar ook om een rommelige boekenkast weer helemaal netjes en up-to-date te krijgen. Marijke geeft super goede tips die je meteen in de praktijk kunt brengen en die het organiseren een stuk makkelijker maken. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hulp bij het weer op orde krijgen van ontstane chaos!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Bedrijf in de gezondheidszorg uit Den Bosch

Bij Facilitaire Diensten binnen onze organisatie liepen wij bij het intern opschonen van de facilitaire opslagruimte en werkplekken op weerstand.Vooral afstand doen van materialen die niet meer gebruikt werden bleek een struikelblok.Wat doe je dan als je als Coördinator onvoldoende gelegenheid hebt? Nou professionals om begeleiding vragen natuurlijk, vreemde ogen dwingen immers dus 2 vliegen in 1 klap. Na enig zoekwerk kwamen wij bij Windkracht Organizing uit. Marijke begreep na het eerste contact al snel waar de uitdaging lag en gezamenlijk kwamen wij tot een effectief plan van aanpak.Door Windkracht is vooral een coachende rol aangenomen en zijn medewerkers stapsgewijs meegenomen in het efficiënt herinrichten van de ruimtes en het opschoonproces om uiteindelijk het doel te bereiken; veilige, opgeruimde, effectieve en overzichtelijke werkruimtes.De dames van Windkracht zijn communicatief zeer vaardig en échte kartrekkers, zelf steken zij ook letterlijk de handen uit de mouwen en geven hiermee het goede voorbeeld. Duurzaamheid en recycling is zeker ook een belangrijk aandachtspunt bij Windkracht Organizing. Vele gebruikte materalen die niet meer ingezet werden hebben elders een mooi 2e leven gekregen.Wat zeker mooi is om te vermelden is de ruimte voor nazorg zodat de resultaten op lange termijn zichtbaar blijven en medewerkers niet terugvallen in oud gedrag en oude bewaarpatronen.Mocht er nóg een locatie van onze organisatie de juiste begeleiding nodig hebben voor veel frisse Windkracht 10, dan is Marijke de eerste die ik weer bel.

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht) + Styling service

BSO Bert en Ernie uit Vlierden

Bij onze buitenschoolse opvangruimte misten we de gezelligheid en orde. Spullen lagen verdeeld over de ruimtes en we hadden geen flauw idee wat we eigenlijk aan speelgoed, spellen en knutselspullen hadden.Na de metamorfose bleek dat we heel veel spullen hadden waarvan we niet wisten dat het er was. Heel veel spullen die weggegooid konden worden, heel veel spullen dubbel, enz….Steeds beginnen aan een opruimdag was eventjes leuk, maar we slaagden er nooit in om het echt ‘af’ te maken. En voordat we weer een opruimdag in konden plannen was het eerder opgeruimde al niet meer zichtbaar…Vandaar dat we hulp hebben ingeschakeld. Daar zijn we echt super blij mee. Dit hadden we nooit zonder hulp kunnen doen.We hebben een gezellige en opgeruimde ruimte teruggekregen. Hij blijft netjes en oogt gezellig en aantrekkelijk.Kinderen ruimen makkelijk op en dit kost geen negatieve energie. Ze doen het meteen en is in mum van tijd geregeld. Ik vond het samen sparren met Marijke erg prettig en Marijke was meedenkend, vrolijk en gebruikte onze ideeën en bracht eigen ideeën in. Een hele fijne combinatie.Een dagje op en neer komen voor nameten of wat dan ook, niets was teveel. Het is ons heel goed bevallen.Marijke is rustig en enthousiast tegelijk, kan aanpakken, is niet iemand met een 9 tot 5 mentaliteit, is meedenkend en meebewegend. Eerlijk, transparant en werkt alles uit tot in detail en in goed overleg. Je komt niet voor verrassingen staan.Mensen die twijfelen over het aangaan van een werk relatie met Marijke kan ik alleen maar meegeven; Doen!Het zal je kijk op opruimen en alles netjes houden echt positief veranderen.

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Catharina uit Vught

Na een heftige periode, door het plotselinge overlijden van mijn man, heb ik mijn grote huis te koop aangeboden en een appartement gekocht. Na een jaar vond de overhuizing plaats van een groot huis naar een klein appartement. Het was een hele klus, ook om van veel spulletjes afscheid te moeten nemen. Gelukkig hebben veel dierbare spullen een ‘tweede leven’ gekregen.Maar hoe ruim je daarna 60 verhuisdozen uit en geef je alles de juiste plek?Ik kwam er maar niet aan toe en alle dozen bleven onaangeroerd…….Na een half jaar moest er van mijzelf toch iets gebeuren en zocht ik op internet naar hulp van een Opruimcoach. Nou die was er in de vorm van Marijke de Waal van Windkracht Organizing.Windkracht Organizing sprak mij aan en mijn ervaring is nu dat ze het helemaal waar heeft gemaakt.. Het klikte meteen tussen ons en Marijke ging na overleg meteen aan de slag.En niet zo maar alles een plekje geven…..Zij pakte het grondig aan.Wat wil je nog bewaren?……..en wat kan er weg?……’Wacht even, dan maak ik meteen nog even alles schoon’.We zijn begonnen met de keukenlades en kastjes. Alles kreeg een thema en van daaruit werd het systematisch gerangschikt. In speciale dozen, mandjes, en ook heel overzichtelijk met labels etc. En wat fijn dat ik van haar geleerd heb om met thema’s te werken zodat ik nu nog steeds alles makkelijk terug kan vinden en opbergen.Uiteindelijk werd het hele huis aangepakt, inclusief mijn administratie.Marijke heeft overal een oplossing voor en met stevige windkracht vloog ze vooruit waardoor mijn spullen nu een fijne plek in mijn appartement hebben gekregen.En de spullen die ik niet meer kon gebruiken nam ze mee en ruimde het voor mij op. Nou, dat was ook zooo fijn! Ik kan Marijke van harte aanbevelen door haar vriendelijke, rustige uitstraling, haar luisterend oor en vanzelfsprekend haar manier van opruimen.

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Charissa uit Den Bosch

Marijke is een echte professional. Ze heeft mijn keuken zo ingericht dat alles makkelijk te vinden is en dat het er ook nog eens super uit ziet. Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, en maakt vanuit daar een plan om het beste resultaat te creëren. Ik ben super tevreden met het eindresultaat!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht) + Styling service

Heidi uit Veghel

Het is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een organiser, maar ik moet zeggen, het is me goed bevallen. Marijke luistert goed naar je wensen en probeert hier ook echt op in te spelen. Ze zoekt alles goed uit om tot een mooi resultaat te komen, wat uiteindelijk ook is gelukt!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Annemie uit Engelen

Marijke brengt bij reorganiseren een overzichtelijke structuur. En dat doet ze doortastend op een prettige manier. Dat brengt rust heb ik ervaren . Dankjewel Marijke .

Lees meer

Organizing en coaching, hulp bij administratie

Cynthia uit Den Bosch

Ik had geen overzicht meer in mijn administratie en kon door die stapels papieren niet meer vooruit kijken. Ik heb Marijke van Windkracht Organizing mijn probleem laten zien. Hierop zijn we samen vol energie mijn chaos gaan oppakken en ordenen. Wauw, wat een hulp.... ongekend en zo fijn. Eindelijk rust en overzicht en dat in een paar uurtjes. En dat bij iets waar ik al zo lang tegen aan liep. Mijn dank is zeer groot!!!

Lees meer

Timemanagement

Judy uit Utrecht

Marijke heeft me ontzettend geholpen met het aanbrengen van structuur in de manier waarop ik mijn tijd indeel. Ik had altijd het idee achter te lopen met honderd dingen, niet productief te zijn en alle moeilijke klusjes zo lang mogelijk uit te stellen, waardoor ik vaak meer tijd kwijt was met nadenken over die klussen dan met de uitvoering ervan. Door het slimme systeem van prioriteiten stellen, to-do's categoriseren en klusjes uitvoeren dat Marijke me heeft geleerd, heb ik veel meer rust in mijn hoofd en heb ik zelfs mijn belastingaangifte voor het 4e kwartaal 2020 al gedaan, terwijl ik dat voorheen het liefst tot 30 januari uitstelde. Ik heb weer overzicht, en gun iedereen die gevoelig is voor het verliezen van overzicht een afspraak met Windkracht! Ik heb er enorm veel baat bij gehad; deze skills blijven mijn hele leven handig.

Lees meer

Organizing en coaching

Jetty uit Rosmalen

Dagelijks irriteerde ik mij aan de rommel in de keuken. Wanneer ik het zelf opruimde was dit met een gezin van korte duur. Door Marijke ben ik echt professioneel geholpen. Ze denkt mee in het voordeel van ieder gezinslid en in oplossingen. Mijn keuken is nog steeds precies hetzelfde als na de organizing. Ik geniet er iedere dag weer opnieuw van!

Lees meer

Organizing en coaching

Marieke uit Aalst

Super blij met de hulp van Marijke. Goede communicatie, snel werk geleverd en een top resultaat!

Lees meer

Organizing en coaching

Esther uit Veenendaal

Marijke is een gezellige vrouw en een doorpakker! Mijn trapkast is nu zo ingericht dat het ook zo blijft. Ik ben er erg blij mee! Ze neemt de tijd en gaat echt voor een goed eindresultaat. Heel flexibel, alles is mogelijk en naar eigen wens te bespreken.

Lees meer

Organizing en coaching

Carlien uit Kaatsheuvel

Als een frisse wind door je leven. Heerlijk! Wat het ook is.. overal is er een oplossing voor. Laagdrempelig, fijne samenwerking en erg leerzaam! Ik ben verslaafd aan Marijke !!

Lees meer

Organizing en coaching

Juleke uit Engelen

Ik geef Marijke 5 sterren omdat ze mijn twee kledingkasten heeft georganiseerd. Ze hingen als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Nu is alles op orde. Ze heeft allemaal dezelfde hangers gebruikt voor het “geheel”. Omdat alles over elkaar hing heeft ze alles opnieuw opgehangen. Dit zodat ik nu een duidelijk overzicht heb en kan zien wat ik heb en welke combinaties ik kan maken. Zonder uren te hoeven zoeken. Marijke is bijzonder aardig, rustig en betrouwbaar. Ik zou het iedereen aanraden. Gun jezelf een opgeruimd huis! Het geeft zoveel rust en voldoening. Marijke neemt ook alles mee wat je niet meer wilt en laat je met een opgeruimd huis achter. DOEN!!!!!

Lees meer