Wat klanten zeggen...

Organizing en coaching (Windkracht)

Charissa uit Den Bosch

Marijke is een echte professional. Ze heeft mijn keuken zo ingericht dat alles makkelijk te vinden is en dat het er ook nog eens super uit ziet. Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, en maakt vanuit daar een plan om het beste resultaat te creëren. Ik ben super tevreden met het eindresultaat!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht) + Styling service

Heidi uit Veghel

Het is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een organiser, maar ik moet zeggen, het is me goed bevallen. Marijke luistert goed naar je wensen en probeert hier ook echt op in te spelen. Ze zoekt alles goed uit om tot een mooi resultaat te komen, wat uiteindelijk ook is gelukt!

Lees meer

Organizing en coaching (Windkracht)

Annemie uit Engelen

Marijke brengt bij reorganiseren een overzichtelijke structuur. En dat doet ze doortastend op een prettige manier. Dat brengt rust heb ik ervaren . Dankjewel Marijke .

Lees meer

Timemanagement

Judy uit Utrecht

Marijke heeft me ontzettend geholpen met het aanbrengen van structuur in de manier waarop ik mijn tijd indeel. Ik had altijd het idee achter te lopen met honderd dingen, niet productief te zijn en alle moeilijke klusjes zo lang mogelijk uit te stellen, waardoor ik vaak meer tijd kwijt was met nadenken over die klussen dan met de uitvoering ervan. Door het slimme systeem van prioriteiten stellen, to-do's categoriseren en klusjes uitvoeren dat Marijke me heeft geleerd, heb ik veel meer rust in mijn hoofd en heb ik zelfs mijn belastingaangifte voor het 4e kwartaal 2020 al gedaan, terwijl ik dat voorheen het liefst tot 30 januari uitstelde. Ik heb weer overzicht, en gun iedereen die gevoelig is voor het verliezen van overzicht een afspraak met Windkracht! Ik heb er enorm veel baat bij gehad; deze skills blijven mijn hele leven handig.

Lees meer

Organizing en coaching, hulp bij administratie

Cynthia uit Den Bosch

Ik had geen overzicht meer in mijn administratie en kon door die stapels papieren niet meer vooruit kijken. Ik heb Marijke van Windkracht Organizing mijn probleem laten zien. Hierop zijn we samen vol energie mijn chaos gaan oppakken en ordenen. Wauw, wat een hulp.... ongekend en zo fijn. Eindelijk rust en overzicht en dat in een paar uurtjes. En dat bij iets waar ik al zo lang tegen aan liep. Mijn dank is zeer groot!!!

Lees meer

Organizing en coaching

Esther uit Veenendaal

Marijke is een gezellige vrouw en een doorpakker! Mijn trapkast is nu zo ingericht dat het ook zo blijft. Ik ben er erg blij mee! Ze neemt de tijd en gaat echt voor een goed eindresultaat. Heel flexibel, alles is mogelijk en naar eigen wens te bespreken.

Lees meer

Organizing en coaching

Marieke uit Aalst

Super blij met de hulp van Marijke. Goede communicatie, snel werk geleverd en een top resultaat!

Lees meer

Organizing en coaching

Jetty uit Rosmalen

Dagelijks irriteerde ik mij aan de rommel in de keuken. Wanneer ik het zelf opruimde was dit met een gezin van korte duur. Door Marijke ben ik echt professioneel geholpen. Ze denkt mee in het voordeel van ieder gezinslid en in oplossingen. Mijn keuken is nog steeds precies hetzelfde als na de organizing. Ik geniet er iedere dag weer opnieuw van!

Lees meer

Organizing en coaching

Carlien uit Kaatsheuvel

Als een frisse wind door je leven. Heerlijk! Wat het ook is.. overal is er een oplossing voor. Laagdrempelig, fijne samenwerking en erg leerzaam! Ik ben verslaafd aan Marijke !!

Lees meer

Organizing en coaching

Juleke uit Engelen

Ik geef Marijke 5 sterren omdat ze mijn twee kledingkasten heeft georganiseerd. Ze hingen als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Nu is alles op orde. Ze heeft allemaal dezelfde hangers gebruikt voor het “geheel”. Omdat alles over elkaar hing heeft ze alles opnieuw opgehangen. Dit zodat ik nu een duidelijk overzicht heb en kan zien wat ik heb en welke combinaties ik kan maken. Zonder uren te hoeven zoeken. Marijke is bijzonder aardig, rustig en betrouwbaar. Ik zou het iedereen aanraden. Gun jezelf een opgeruimd huis! Het geeft zoveel rust en voldoening. Marijke neemt ook alles mee wat je niet meer wilt en laat je met een opgeruimd huis achter. DOEN!!!!!

Lees meer