WINDKRACHT

Je wil echt starten met dat ene opruimproject in huis maar op de een of andere manier stel je het steeds uit en komt het er niet van. Je hebt weinig tijd. En waar en hoe begin je? Misschien ben je al weleens begonnen en heb je de moed opgegeven?

Als je aan jouw opruimproject denkt zucht je diep. Pfff, het voelt soms als een zwaard van Damocles dat boven je hoofd hangt.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Velen gingen je voor en begonnen toch…

Niet zomaar maar SAMEN met mij als professional naast je om je te begeleiden. Ik ben jouw sparringpartner en spreekwoordelijke stok achter de deur. De reden dat het NU gaat lukken!

Samen gaan we dit opruimproject met enthousiasme uit je hoofd en van je To Do lijst afhalen. Het liefste snel, zoals de naam doet vermoeden met Windkracht!

Wat kan ik voor je doen?

  • Hulp bij het ontspullen van je huis.
  • Het (re)organiseren van alle ruimtes in en om het huis. Of het nu gaat om je keuken, kledingkast of garage.
  • Je helpen bij het uitzoeken en organiseren van spullen bij ingrijpende levensgebeurtenissen (life events) zoals gezinsuitbreiding, verhuizen of na het verlies van een dierbare.
  • Je adviseren over organizing producten die zorgen voor een mooie en passende oplossing voor je spullen.

Wat levert een opruimproject aanpakken met Windkracht jou op?

  • Rust in je huis en hoofd
  • Dat je huis weer aanvoelt als een plek waar je mag ontspannen en kan genieten
  • Logisch ingerichte ruimtes waarin alle spullen een vaste en vanzelfsprekende plek hebben
  • Overzicht in huis zorgt voor een fijner, opgeruimder en relaxter leven zonder ergernissen over spullen die overal en nergens lijken te liggen
  • Een oplossing met blijvend resultaat
  • Meer tijd en energie om je te focussen op andere dingen die je belangrijk vind in jouw leven.

Bij elk opruimproject is er de optie om te kiezen voor de styling service. Ontvang een voorstel op maat met de keuze uit de mooiste organizingproducten om jouw project te optimaliseren.

Ja, dit wil ik!

Windkracht

Offerte op maat

Organizing en coaching (Windkracht)
Bedrijf in de gezondheidszorg uit Den Bosch

Bij Facilitaire Diensten binnen onze organisatie liepen wij bij het intern opschonen van de facilitaire opslagruimte en werkplekken op weerstand.Vooral afstand doen van materialen die niet meer gebruikt werden bleek een struikelblok.Wat doe je dan als je als Coördinator onvoldoende gelegenheid hebt? Nou professionals om begeleiding vragen natuurlijk, vreemde ogen dwingen immers dus 2 vliegen in 1 klap. Na enig zoekwerk kwamen wij bij Windkracht Organizing uit. Marijke begreep na het eerste contact al snel waar de uitdaging lag en gezamenlijk kwamen wij tot een effectief plan van aanpak.Door Windkracht is vooral een coachende rol aangenomen en zijn medewerkers stapsgewijs meegenomen in het efficiënt herinrichten van de ruimtes en het opschoonproces om uiteindelijk het doel te bereiken; veilige, opgeruimde, effectieve en overzichtelijke werkruimtes.De dames van Windkracht zijn communicatief zeer vaardig en échte kartrekkers, zelf steken zij ook letterlijk de handen uit de mouwen en geven hiermee het goede voorbeeld. Duurzaamheid en recycling is zeker ook een belangrijk aandachtspunt bij Windkracht Organizing. Vele gebruikte materalen die niet meer ingezet werden hebben elders een mooi 2e leven gekregen.Wat zeker mooi is om te vermelden is de ruimte voor nazorg zodat de resultaten op lange termijn zichtbaar blijven en medewerkers niet terugvallen in oud gedrag en oude bewaarpatronen.Mocht er nóg een locatie van onze organisatie de juiste begeleiding nodig hebben voor veel frisse Windkracht 10, dan is Marijke de eerste die ik weer bel.

Meer reviews