WINDKRACHT

Je wil echt starten met dat ene opruimproject in huis maar op de een of andere manier stel je het steeds uit en komt het er niet van. Je hebt weinig tijd. En waar en hoe begin je? Misschien ben je al weleens begonnen en heb je de moed opgegeven?

Als je aan jouw opruimproject denkt zucht je diep. Pfff, het voelt soms als een zwaard van Damocles dat boven je hoofd hangt.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Velen gingen je voor en begonnen toch…

Niet zomaar maar SAMEN met mij als professional naast je om je te begeleiden. Ik ben jouw sparringpartner en spreekwoordelijke stok achter de deur. De reden dat het NU gaat lukken!

Samen gaan we dit opruimproject met enthousiasme uit je hoofd en van je To Do lijst afhalen. Het liefste snel, zoals de naam doet vermoeden met Windkracht!

Wat kan ik voor je doen?

  • Hulp bij het ontspullen van je huis.
  • Het (re)organiseren van alle ruimtes in en om het huis. Of het nu gaat om je keuken, kledingkast of garage.
  • Je helpen bij het uitzoeken en organiseren van spullen bij ingrijpende levensgebeurtenissen (life events) zoals gezinsuitbreiding, verhuizen of na het verlies van een dierbare.
  • Je adviseren over organizing producten die zorgen voor een mooie en passende oplossing voor je spullen.

Wat levert een opruimproject aanpakken met Windkracht jou op?

  • Rust in je huis en hoofd
  • Dat je huis weer aanvoelt als een plek waar je mag ontspannen en kan genieten
  • Logisch ingerichte ruimtes waarin alle spullen een vaste en vanzelfsprekende plek hebben
  • Overzicht in huis zorgt voor een fijner, opgeruimder en relaxter leven zonder ergernissen over spullen die overal en nergens lijken te liggen
  • Een oplossing met blijvend resultaat
  • Meer tijd en energie om je te focussen op andere dingen die je belangrijk vind in jouw leven.

Bij elk opruimproject is er de optie om te kiezen voor de styling service. Ontvang een voorstel op maat met de keuze uit de mooiste organizingproducten om jouw project te optimaliseren.

Ja, dit wil ik!

Windkracht

Offerte op maat

Organizing en coaching (Windkracht)
Catharina uit Vught

Na een heftige periode, door het plotselinge overlijden van mijn man, heb ik mijn grote huis te koop aangeboden en een appartement gekocht. Na een jaar vond de overhuizing plaats van een groot huis naar een klein appartement. Het was een hele klus, ook om van veel spulletjes afscheid te moeten nemen. Gelukkig hebben veel dierbare spullen een ‘tweede leven’ gekregen.Maar hoe ruim je daarna 60 verhuisdozen uit en geef je alles de juiste plek?Ik kwam er maar niet aan toe en alle dozen bleven onaangeroerd…….Na een half jaar moest er van mijzelf toch iets gebeuren en zocht ik op internet naar hulp van een Opruimcoach. Nou die was er in de vorm van Marijke de Waal van Windkracht Organizing.Windkracht Organizing sprak mij aan en mijn ervaring is nu dat ze het helemaal waar heeft gemaakt.. Het klikte meteen tussen ons en Marijke ging na overleg meteen aan de slag.En niet zo maar alles een plekje geven…..Zij pakte het grondig aan.Wat wil je nog bewaren?……..en wat kan er weg?……’Wacht even, dan maak ik meteen nog even alles schoon’.We zijn begonnen met de keukenlades en kastjes. Alles kreeg een thema en van daaruit werd het systematisch gerangschikt. In speciale dozen, mandjes, en ook heel overzichtelijk met labels etc. En wat fijn dat ik van haar geleerd heb om met thema’s te werken zodat ik nu nog steeds alles makkelijk terug kan vinden en opbergen.Uiteindelijk werd het hele huis aangepakt, inclusief mijn administratie.Marijke heeft overal een oplossing voor en met stevige windkracht vloog ze vooruit waardoor mijn spullen nu een fijne plek in mijn appartement hebben gekregen.En de spullen die ik niet meer kon gebruiken nam ze mee en ruimde het voor mij op. Nou, dat was ook zooo fijn! Ik kan Marijke van harte aanbevelen door haar vriendelijke, rustige uitstraling, haar luisterend oor en vanzelfsprekend haar manier van opruimen.

Meer reviews