Over mij

Over mij

Om meteen maar met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen. Je loopt er al wat langer mee rond, je wilt nu toch echt eens wat aan die chaos in je huis doen. Je hebt misschien weleens van me gehoord. En toen ontstond er twijfel.

Zou je misschien...?

Of nee, wacht. Toch nog even niet. Zelf misschien nog maar eens de moed bij elkaar rapen. Toch? Ja? Zou dat helpen? Of zou het best lekker zijn als het nu voor eens en voor altijd...?

Het goede nieuws is. Je bent er bijna! Want geloof me: je bent hierin niet alleen!

Ik ben Marijke de Waal. Professional Organizer van beroep. Opruimcoach. Personal organizer. Noem het zoals je het noemen wilt. Het belangrijkste is: ik weet wat jij nodig hebt. Ik ben opgeleid bij zowel de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en De Huishoudcoach. Uiteraard ben je verzekerd van professionaliteit en geheimhouding. En je hoeft je al helemaal nergens voor te schamen. Don’t worry. Ik heb het allemaal al een keer gezien. Alles wat je mij vertelt of laat zien blijft tussen ons.

Je weet even niet meer waar te beginnen? Of dat beginnen komt er maar niet van? Ben je een meester geworden in het uitstellen van opruimklussen? Heb je het idee dat je met regelmaat achter de feiten aanloopt? Zitten er te weinig uren in een dag? Heb je last van alle taken die op jouw schouders rusten? En wil jij ook gewoon een opgeruimd huis waarin je onbezorgd kunt genieten?

Je bent er klaar mee, je baalt of misschien heb je zelfs wel een schuldgevoel. Maar daar is helemaal geen reden toe. Kom op, we got this!

Wat jij nodig hebt is Windkracht Organizing. Wat ik ga doen is met jou de boel even opfrissen. Structuur aanbrengen. De boel aan kant maken. En niet met een opgeheven vingertje over hoe het allemaal hoort. Kom op zeg, je hebt al genoeg aan je hoofd. Je moet helemaal niks. En van mij al helemaal niet!

Maar het is wel een feit dat je leven er ongelooflijk fijner, opgeruimder en relaxter van gaat worden. Want ik bied je rust. Ik haal ergernissen bij je weg over spullen die overal en nergens lijken te liggen. Ik zorg voor overzicht in je huis en hoofd. En help je bij het nemen van beslissingen die je moeilijk vindt.

En of ik nu met een Licht Briesje, Windkracht of zelfs als een Tornado daarvoor met jou of bij jou aan de slag moet. Ik rust niet voor jij weer met een grote glimlach door het leven gaat.

Want dat,…. dat is Windkracht Organizing.

Doen hoor!

Liefs,

De daadkrachtige professional organizer die zorgt voor een glimlach!