Organizing project zolder

Een zolder is de plaats waar je spullen opslaat die je niet dagelijks nodig hebt. Maar wist je dat dit ook een plaats is waar uitgestelde beslissingen vaak een plaatsje vinden? Dit zijn spullen waarvan je op dat moment nog niet kan of wil beslissen wat je er mee wil doen; houden, doneren, verkopen of weg doen.

Herkenbaar?

Bij deze opdracht zijn de opbergmeubels en wandrekken ingemeten, ingekocht en gemonteerd door Windkracht Organizing.
Zo wordt je als klant volledig ontzorgd en mag je rekenen op een fantastisch eindresultaat!

De situatie voor organizing;

Op de zolder waren veel spullen opgeslagen. Er waren echter geen opbergmeubels aanwezig om alles overzichtelijk in op te bergen. De aanwezige ruimte werd (nog) niet optimaal benut.

Er waren diverse grote opbergboxen aanwezig. Deze met spullen gevulde opbergboxen waren groot en zwaar. De opbergboxen waren niet goed hanteerbaar en bereikbaar. 

Door een aankomend life-event bij dit gezin stonden er tijdelijk meer spullen dan anders op zolder. 

De oplossing werd gevonden in zwarte stoere wandrekken met verschillende hoogtes. Hierbij is de combinatie gemaakt met perfect passende opbergboxen om het plaatje compleet te maken. Alle opbergboxen zijn voorzien van gepersonaliseerde labels met hierop de vermelding van de inhoud.

Verder is er een eiland gecreëerd door middel van het toevoegen van dubbele werkbanken.

Er is nu ook vrije werkruimte op de juiste hoogte ontstaan. Je kan hier bijvoorbeeld een opbergbox tijdelijk op plaatsen wanneer je deze nodig hebt.  

De planken onder de werkbanken zijn gebruikt om handbagage koffers en sportuitrustingen op te bergen.  

Als laatste is er nog een klein opbergmeubel geplaatst om al het aanwezige kinderspeelgoed een mooi plaatsje te geven. De manden onderin bieden ruimte voor het losse speelgoed. 

Hoe vind jij het eindresultaat geworden?

Wil jij ook graag een oplossing op maat voor jouw zolder?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.