Organizing project balie

In het eerste gesprek gaf de klant aan over te weinig ruimte in de balie te beschikken voor alle spullen. Na een prettig kennismakingsgesprek en korte inventarisatie kwamen we overeen om samen de balie te gaan organizen. De klant heeft gebruik gemaakt van de styling service.

Bij aanvang van het project lagen er enkele spullen uit het zicht op de grond vanwege ruimtegebrek. Een kleine greep uit dit project.

Voor de rollen cadeaupapier werd een oplossing bedacht in de vorm van een ophangsysteem. Hiervoor is een prachtig ophangsysteem met leren ophangbanden ingekocht en opgehangen.

Voor de voorraad pinrollen was de oplossing snel gevonden. Deze zijn in een transparante organizer met deksel geplaatst en voorzien van een label. De transparante organizer is stapelbaar en om deze reden ook geschikt voor in een balie. 

Voor de minerale make-up werd er een transparante organizer met lades ingekocht.

Hierin zijn de verschillende kleuren minerale make-up opgeborgen en door middel van kleine labelkaartjes (met naam) van elkaar gescheiden. 

Diverse samples werden in eerste instantie in een vierkante doos bewaard. De doos bleek erg groot en onhandig te plaatsen in de balie.

Voor de samples werd de oplossing gevonden in een transparante organizer met handvat. De organizer bevat meerdere sorteervakken waardoor de samples gemakkelijk gesorteerd zijn op te bergen. Door het handvat is deze organizer moeiteloos te pakken en te verplaatsen. Door de smalle vorm van de organizer past deze geweldig in de balie.