STYLING SERVICE

Een project aanpakken en organiseren is een fantastisch leuke klus.

Maar eerlijk is eerlijk het mooiste eindresultaat wordt behaald wanneer alles op elkaar is afgestemd.

Een van de meest gemaakte fouten is dat je snel in de verleiding komt om eerst organizingproducten te kopen voor dat  je exact weet wat je precies nodig hebt. Dit resulteert vaak in een kleine chaos. Ben je goed bezig met je opruimproject blijk dat je helaas net te weinig opbergbakjes hebt ingekocht. Of het past toch niet op die plank in het kastje omdat het niet had opgemeten. Dit kan leiden tot frustratie omdat je niet verder kan met je project en je weer een ritje mag maken naar de winkel. Waar vervolgens blijkt dat de benodigde opbergbakjes zijn uitverkocht. Zucht! Dit kan anders…!

“Meten is weten”

Wanneer je kiest voor de styling service kom ik de betreffende ruimte(s) bij je inmeten. Op basis van jouw wensen, stijl en budget maak ik een voorstel op maat met verschillende organizingproducten om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.

Wanneer je kiest voor de styling service zorg ik dat alle benodigde organizingproducten op de startdatum aanwezig zijn. De door jou geselecteerde producten uit het voorstel op maat gebruik ik direct bij het herinrichten van de ruimte en worden voorzien van gepersonaliseerde labels en/of labelhouders.

Ja, dit wil ik!

Organizing en coaching (Windkracht)
Bedrijf in de gezondheidszorg uit Den Bosch

Bij Facilitaire Diensten binnen onze organisatie liepen wij bij het intern opschonen van de facilitaire opslagruimte en werkplekken op weerstand.Vooral afstand doen van materialen die niet meer gebruikt werden bleek een struikelblok.Wat doe je dan als je als Coördinator onvoldoende gelegenheid hebt? Nou professionals om begeleiding vragen natuurlijk, vreemde ogen dwingen immers dus 2 vliegen in 1 klap. Na enig zoekwerk kwamen wij bij Windkracht Organizing uit. Marijke begreep na het eerste contact al snel waar de uitdaging lag en gezamenlijk kwamen wij tot een effectief plan van aanpak.Door Windkracht is vooral een coachende rol aangenomen en zijn medewerkers stapsgewijs meegenomen in het efficiënt herinrichten van de ruimtes en het opschoonproces om uiteindelijk het doel te bereiken; veilige, opgeruimde, effectieve en overzichtelijke werkruimtes.De dames van Windkracht zijn communicatief zeer vaardig en échte kartrekkers, zelf steken zij ook letterlijk de handen uit de mouwen en geven hiermee het goede voorbeeld. Duurzaamheid en recycling is zeker ook een belangrijk aandachtspunt bij Windkracht Organizing. Vele gebruikte materalen die niet meer ingezet werden hebben elders een mooi 2e leven gekregen.Wat zeker mooi is om te vermelden is de ruimte voor nazorg zodat de resultaten op lange termijn zichtbaar blijven en medewerkers niet terugvallen in oud gedrag en oude bewaarpatronen.Mocht er nóg een locatie van onze organisatie de juiste begeleiding nodig hebben voor veel frisse Windkracht 10, dan is Marijke de eerste die ik weer bel.

Meer reviews