STYLING SERVICE

Een project aanpakken en organiseren is een fantastisch leuke klus.

Maar eerlijk is eerlijk het mooiste eindresultaat wordt behaald wanneer alles op elkaar is afgestemd.

Een van de meest gemaakte fouten is dat je snel in de verleiding komt om eerst organizingproducten te kopen voor dat  je exact weet wat je precies nodig hebt. Dit resulteert vaak in een kleine chaos. Ben je goed bezig met je opruimproject blijk dat je helaas net te weinig opbergbakjes hebt ingekocht. Of het past toch niet op die plank in het kastje omdat het niet had opgemeten. Dit kan leiden tot frustratie omdat je niet verder kan met je project en je weer een ritje mag maken naar de winkel. Waar vervolgens blijkt dat de benodigde opbergbakjes zijn uitverkocht. Zucht! Dit kan anders…!

“Meten is weten”

Wanneer je kiest voor de styling service kom ik de betreffende ruimte(s) bij je inmeten. Op basis van jouw wensen, stijl en budget maak ik een voorstel op maat met verschillende organizingproducten om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.

Wanneer je kiest voor de styling service zorg ik dat alle benodigde organizingproducten op de startdatum aanwezig zijn. De door jou geselecteerde producten uit het voorstel op maat gebruik ik direct bij het herinrichten van de ruimte en worden voorzien van gepersonaliseerde labels en/of labelhouders.

Ja, dit wil ik!

Organizing en coaching
Jetty uit Rosmalen

Dagelijks irriteerde ik mij aan de rommel in de keuken. Wanneer ik het zelf opruimde was dit met een gezin van korte duur. Door Marijke ben ik echt professioneel geholpen. Ze denkt mee in het voordeel van ieder gezinslid en in oplossingen. Mijn keuken is nog steeds precies hetzelfde als na de organizing. Ik geniet er iedere dag weer opnieuw van!

Meer reviews